MÖTEN MED MINNEN

I år kommer vi i samarbete med Nationalmuseum och Alzheimerfonden att ha speciella träffar med temat Möten med minnen. Det är enskilda träffar i mindre grupper med dementa människor och deras anhöriga och/eller vårdare. Se www.alzheimerfonden.se Man måste anmäla sig för att delta, det är viktigt att det inte blir för stora grupper. Träffarna är kostnadsfria. Internationellt har man i samarbete hittat en form för träffar som får minnesfunktionerna att aktiveras på ett positivt sätt. Det är Museum of Modern Art i New York som utvecklat pedagogiken och som vi nu får ta del av.

Möten med minnen äger rum:

14 och 28 maj.
4 och 11 juni.
21 augusti.
4 och 18 september.
2 och 9 oktober.

Alla möten är kl. 13.00. Om andra tider eller dagar önskas vänligen kontakta museet tel: 073 9981 881.

Avslutningsvis kan vi bara hoppas på en fin museisommar och önska alla varmt välkomna att besöka oss. Vi vill göra vad vi kan för att det skall bli en trevlig upplevelse just för er.

Bosse Ellergren   Pamela Ling

2 Responses to MÖTEN MED MINNEN

 1. Ove Bogart Gunnarsson says:

  *Hej på dig Bosse och tack för senast. Bara Ove på Pythagoras i Norrtälje här, jag som fotograferade lite. Skickar här över en länk till min motorsida på Facebook – https://www.facebook.com/roslagensmotor – kicka på foton sedan på album och du hittar mopedrallyn på film och bild. Det går även att söka roslagensmotor på google – bilder. 

  Hälsa och tacka även din trevliga bror och att han är välkommen på Pythagoras mopedrally samt även Lohärad mopedrally 2015. Ta hand om er, Med vänlig hälsning Ove Bogart Gunnarsson

 2. Bosse says:

  Tack Ove.
  Det blev en fantastisk dag vi fick på Pythagoras med Claes Johansson. Otroligt vad mycket remmar det finns både i luften och på marken. Skall bli spännande att se hur det blir i tryck. Inte visste jag att man måste vara elitgymnast för att vara fotograf. Man lär så länge man lever. Missa inte Sarpsborg den 6e januari om du har möjlighet att åka dit. Det är en upplevelse. Man blir mycket väl mottagen av kung Alfredsen och alla hans undersåtar.
  Hälsningar Bosse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <br> <cite> <code> <del datetime=""> <dd> <dl> <dt> <em> <i> <img alt="" align="" border="" class="" height="" hspace="" longdesc="" vspace="" src="" style="" width=""> <ins datetime="" cite=""> <li> <ol> <p> <q cite=""> <strike> <strong> <sub> <sup> <u> <ul>