Säsongen 2017 står nu för dörren

Härligt! Snart är det äntligen dags att öppna dörrarna igen. Bara att hoppas att vi hinner bli färdiga till dess. Den 1 maj smygöppnar vi för säsongen. Och vi har mycket att fira i år.

Vi öppnar museet för tionde året och det firar vi med en utställning som vi hoppas överträffar allt vi tidigare gjort. Vi har lagt ner hur mycket jobb som helst för att kunna erbjuda våra besökare ett intressant och givande besök. Nya fordon, nya miljöer och nya tankar och idéer. Årets moped. På mässan i Milano hittade vi en riktig gräddbakelse som får efterträda den fina Blöjpilen Poppe deponerat hos oss som årets moped. En mycket värdig efterträdare.

Mopeden fyller 65 år och det betyder i vanliga fall pensionsålder, men här är 65åringarna verkligen vitala. Kul att de är så fräscha och de allra flesta är i originalskick.

Högertrafiken fyller 50 år och det måste vi också fira. 3e september 1967 blev en minnesvärd dag då hela arrangemanget genomfördes utan olyckor eller katastrofer. Fantastiskt.

Sammantaget gör detta och annat att vi firar:

1 0 0   Å R   P Å    2   H J U L

Mopeder, motorcyklar och mycket annat från hela 1900-talet.

Varmt välkomna!

This entry was posted in Evenemang, Information. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <br> <cite> <code> <del datetime=""> <dd> <dl> <dt> <em> <i> <img alt="" align="" border="" class="" height="" hspace="" longdesc="" vspace="" src="" style="" width=""> <ins datetime="" cite=""> <li> <ol> <p> <q cite=""> <strike> <strong> <sub> <sup> <u> <ul>