Turista hemma blev en jättesuccé!

Turista hemma den 3 juni blev en jättesuccé med publikrekord om vi bortser från invigningen av museet för 5 år sedan. Kombinationen av tre så olika kulturella inslag, väveri, glasblåseri och mopederi, var sannolikt orsaken till den fantastiska framgången. Det fanns att se och beskåda för nästan alla och vi som jobbade uppfattade att våra besökare var mycket nöjda även om det blev lite kö och trångt ibland. Nu skall vi vässa oss ytterligare till nästa år och utveckla den här dagen till något ännu bättre. Det skall bli lika spännande för oss som vi hoppas att det blir för er besökare och vi vill rikta ett stort och varmt tack till alla er som besökte oss i år och hoppas att vi ses nästa år igen.

This entry was posted in Blandat, Evenemang, Fantaster, Information, Tack till Besökare and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <br> <cite> <code> <del datetime=""> <dd> <dl> <dt> <em> <i> <img alt="" align="" border="" class="" height="" hspace="" longdesc="" vspace="" src="" style="" width=""> <ins datetime="" cite=""> <li> <ol> <p> <q cite=""> <strike> <strong> <sub> <sup> <u> <ul>