SÄSONGSTART !!!

Så var vår lilla tävling slut för i år. Vi har fått ett rätt svar och det var från vår trogne tävlare Adam i Oskarshamn. Rätt svar är Velocette LE 1949, tillverkad i England.

Nu börjar det roliga med att vi öppnar museet på Valborg lördagen den 30 april. Vi startar säsongen med att ha öppet på helgerna men från den 15 juni till 20 augusti har vi öppet varje dag. Och från 20 augusti till 25 september har vi öppet på helgerna.
Samtliga dagar kl. 11-17.

Om du vill komma någon annan tid eller är en grupp, kontakta oss så fixar vi till det.

Vi har nu fått klar Hjorteds beredskapsambulans med fordon, dockor och offer, för visning i egen ombonad miljö. Missa inte att kolla in den.

Och naturligtvis våra nya hojar, dekorationer och ombyggnad i museet. Vi är taggade till tusen och vi är det för att vi vill att du skall trivas och få en trevlig och intressant upplevelse här, vare sig du är barn, kvinna eller man och ha lika roligt som vi har.

Tjenare Italienare

Avslutningsvis en bild på en av våra nya vackra mopeder. Ett Italienskt dynamitpaket i skön design.

Varmt välkomna på en skön nostalgitripp önskar

Bosse

This entry was posted in Evenemang, Fantaster, Gåta, Information and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <br> <cite> <code> <del datetime=""> <dd> <dl> <dt> <em> <i> <img alt="" align="" border="" class="" height="" hspace="" longdesc="" vspace="" src="" style="" width=""> <ins datetime="" cite=""> <li> <ol> <p> <q cite=""> <strike> <strong> <sub> <sup> <u> <ul>