Vinterhälsning från Mopedmuseet

Med massor av snö och kyla så känns moppesommaren ännu rätt avlägsen. Normalt sett så skulle vi varit en god bit på väg med aktiviteterna inför sommaren, men vi ligger lite sent i år. Orsaken är att vår eminente ortopedläkare Christian Areskog i Västervik slipade dolken och ersatte mitt vänstra knä med en protes. Nu börjar det kännas bra och det skall bli skönt att kunna röra sig bättre och slippa smärta. Aktiviteten på mopedsidan är nu igång. Börje har jobbat en hel del med det tekniska på datasidan och Pamela är heltaggad att sätta igång med nya dekorationer och kringutrustning bara kylan vill ge med sig.

Vi vill kanske inte avslöja allt nytt, men ska emellanåt lägga in nya bilder på vad som komma skall. Inte hela bilder, för tanken är ju att stilla nyfikenheten med ett besök på Museet, men en liten vink. En del går säkert att känna igen, men något kanske vi lyckas mörka.

Så låt oss tillsammans hoppas på en fin sommar med mycket sol och mycket blårök. Vi önskar alla att känna sig varmt välkomna till Mopedmuseet och ser fram mot era besök.

Moped?

Något att fundera på....

Hälsningar Bosse

This entry was posted in Besynnerliga ting and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <br> <cite> <code> <del datetime=""> <dd> <dl> <dt> <em> <i> <img alt="" align="" border="" class="" height="" hspace="" longdesc="" vspace="" src="" style="" width=""> <ins datetime="" cite=""> <li> <ol> <p> <q cite=""> <strike> <strong> <sub> <sup> <u> <ul>